Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují …
Kolik stresu už je příliš? A jak se s jeho přemírou vyrovnat?
Negativními informacemi jsme v posledních měsících doslova zahlceni. Pandemie koronaviru, válka na Ukrajině i problémy spojené se školou, prací nebo …
39 % Čechů upřednostňuje bezmasou stravu
Data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro ProVeg Česko napovídají, co motivuje Čechy a Češky v omezování spotřeby živočišných produktů …
Jak ušetřit za ovoce? Poradí vám nová kniha
Věděli jste, že Praha mezi rušnými uličkami schovává spousty starých sadů, kde si můžete zdarma načesat sladká jablka, hrušky, třešně …
Vegansky s nádechem moře
Foto: ebook Rostlinné recepty s vůní moře Chcete se stravovat udržitelně a bez živočišných produktů? Milujete ryby a mořské plody …
Co dělat s přebytkem vajec? Sedmero receptů napoví
Velikonoce už jsou minulostí a mnoho z nás teď řeší, co dělat s přebytkem vykoledovaných či vlastnoručně nazdobených uvařených vajíček. …
Konference New Food Forum nastínila budoucnost potravin
Za hojné účasti zástupců a zástupkyň z řad maloobchodních řetězců a výrobců potravin proběhl první ročník konference New Food Forum, …
Konference New Food Forum ukáže, jak chutná budoucnost
Již následující úterý 12. 4. se v pražském Karlíně uskuteční první ročník celodenní konference New Food Forum. S cílem zvýšení …
Válka může způsobit epidemii zneužívání utlumujících látek, varuje Národní linka pro odvykání
Společenské dění může být výrazným spouštěčem závislostního chování naprosto u každého, obzvláště pak v tak bezprecedentních situacích, jakými byla nejprve pandemie …