Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují …

Ceviche a Sashimi. Dva pokrmy ze dvou rozdílných kultur, a přesto si tak blízké. Jedno mají ale společné – připravují …
Negativními informacemi jsme v posledních měsících doslova zahlceni. Pandemie koronaviru, válka na Ukrajině i problémy spojené se školou, prací nebo …
Data z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro ProVeg Česko napovídají, co motivuje Čechy a Češky v omezování spotřeby živočišných produktů …
Věděli jste, že Praha mezi rušnými uličkami schovává spousty starých sadů, kde si můžete zdarma načesat sladká jablka, hrušky, třešně …
Foto: ebook Rostlinné recepty s vůní moře Chcete se stravovat udržitelně a bez živočišných produktů? Milujete ryby a mořské plody …
Velikonoce už jsou minulostí a mnoho z nás teď řeší, co dělat s přebytkem vykoledovaných či vlastnoručně nazdobených uvařených vajíček. …
Za hojné účasti zástupců a zástupkyň z řad maloobchodních řetězců a výrobců potravin proběhl první ročník konference New Food Forum, …
Již následující úterý 12. 4. se v pražském Karlíně uskuteční první ročník celodenní konference New Food Forum. S cílem zvýšení …
Společenské dění může být výrazným spouštěčem závislostního chování naprosto u každého, obzvláště pak v tak bezprecedentních situacích, jakými byla nejprve pandemie …