Léto je za dveřmi, a to znamená jediné. Zmrzlinová sezóna je oficiálně zahájena. Pokud i vy v horkých letních měsících …
Cukrář Skála boří tradiční výrobu ledových tříští. Jde to i bez chemie a barviv
Když vydlážděné chodníky letní Prahy zalije slunce, začne to z nich sálat, a tak na cestě z práce nebo během …
Jak se obléci na letní sporty?
Letní počasí láká k nejrůznějším venkovním aktivitám a správně zvolené oblečení vám zajistí nejen příjemný pocit, ale může pozitivně ovlivnit …
Studenti AAU v Praze vyhráli národní soutěž JA StartUp s aplikací pro zdravé studentské vaření
Tým společnosti List-N-Eat tvořený pěti studenty z Anglo-American University v Praze dosáhl se svým inovativním podnikatelským nápadem velkého úspěchu. Na …
Dovolená na dosah! Pět tipů jak si na pláži neutrhnout ostudu
Letní sezóna se pomalu blíží a mnozí z nás se těší na den strávený u bazénu nebo na pláži. Pokud …
Jaro k pláči: Co dělat, když oči svědí, pálí a slzí od alergie?
Jaro si řada z nás spojuje s velmi krásným obdobím, kdy se otepluje, všechno zelená a kvete. Pro alergiky to …
Podniky Together vnáší do chřestové sezóny jarní svěžest
Zelený, bílý, nebo fialový? Ať už dáváte přednost kterémukoli, na jaře by neměl chřest na vašem talíři chybět. Na naše …
New Food Forum: Retaileři rozšíří nabídku plant-based produktů v Česku
Na konferenci New Food Forum v Praze vyjádřili retaileři a výrobci potravin cíl rozšířit nabídku plant-based výrobků v Česku a …
Čím se teď zdravě nakopnout? Zahřejte se a zařaďte antioxidanty
Zima byla úmorná a plná viróz, což je záhul pro kondici i psychiku. Počasí už snad začne odpovídat kalendáři, takže …