Září a říjen jsou měsíce vinobraní. A protože se Česká republika může pyšnit bohatou vinařskou tradicí, pořádají se různé slavnosti …
Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase
Září je měsíc gastro festivalů. Spojuje je hodně návštěvníků a málo místa a klidu si vše pořádně vychutnat. Pokud chcete …
Šest tisíc dobrovolníků, dva a půl tisíce stromů. Brdské stromsázení slaví úspěch
Přes šest tisíc dobrovolníků dorazilo v sobotu do Jinců, aby se zapojili do proměny lokality po zaniklé brdské obci Velcí. Na …
Rekonstrukce podlahy snadno a rychle. Nejvíc na dračku jdou koberce a PVC
Také si někdy říkáte, že ta podlaha u vás doma by chtěla vyměnit, ale nechce se vám do stěhování nábytku …
Nová řada náplní pro glo, tentokrát bez tabáku. Překvapí příjemnou zemitou chutí
S rostoucí oblibou nikotinových alternativ hledají výrobci další možnosti, jak rozšiřovat nabídku pro jejich dospělé uživatele. Na tento trend reaguje …
Téměř 200 receptů na jednom místě. Vychází Velká polévková bichle
S blížícím se podzimem a zimou přichází hlavní sezóna teplých pokrmů a především polévek. Proto autorky úspěšné Velké svačinkové bichle …
Borůvkové slavnosti ve Vinohradském Parlamentu
Také máte léto spojené s borůvkami? Tmavě modré plody miluje snad každý, a hlavně děti, které je tak rády konzumují …
Za krajinu pestřejší, voňavější i chutnější. Vojenské lesy lákají na druhý ročník Brdského stromsázení
Vojenské lesy a statky ČR (VLS) zvou širokou veřejnost na druhý ročník dobrovolnické akce BRDSKÉ STROMSÁZENÍ, jejímž cílem je zpestřit …
Carpaccio a tatarák – dva způsoby, jak si vychutnat syrové maso
Dáte si carpaccio, nebo tatarák? Tak zní otázka restaurace Bruxx, která od 16. do 18. srpna zasvětí svá menu právě …