V Jam and Co. v pražských Vršovicích pro nás celý podzim zkoušeli recepty, až nakonec vybrali ty nejzajímavější z nich, které právě nabízí v novém zimním menu. V něm nyní naleznete novinky jako zauzená kachní prsa s batátovým pyré, chobotnicový guláš, burger s trhaným kachním masem a modrým sýrem, tatarák z lososa s edamame boby nebo kachní kaldoun s bok choi a bylinkami.
Nemohou chybět ani stálice jako batátové hranolky s domácí mayo, krevety v tempuře s mango chutney či domácí curry s hovězími líčky. A nejen to, další novinky najdete i v nápojovém lístku, což je o důvod navíc, proč navštívit tuhle restauraci, kde se snaží kloubit světové recepty v harmonické kombinaci s asijsou kuchyní a lokálními produkty. Celé menu se všemi novinkami najdete na webu jamandco.cz. A mimochodem, víte, že jedním z majitelů je i pražský producent a DJ Mike Trafik?