Pozvánka > Show Must Go On 4


Tvůrci filmu SMGO4 posílají pozvánku na release party až z dalekého New Yorku, pro všechny fanoušky graffiti a cestování. Jedná se o čtvrtý díl ze série Show Must Go On, který má dnes večer slovenskou premiéru v bratislavském Batelieru, hlásícím vyprodáno.

Příští týden 18. prosince pak proběhne česká premiéra a to konkrétně v pražském klubu Podnik. A na co se krom promítání můžeme ještě těšit? Proběhne výstava velkoformátových fotografií, které RCLS nafotili na cestách po celém světě, graffiti sketch battle o hodnotné ceny a další program.

Po celý večer bude doprovázet DJ NobodyListen, Nox & Akvamen a samozřejmě nebudou chybět ani autoři videa. Tento projekt budeš moct podpořit nejen vstupem, ale i koupí DVD a nového merchandisu.

Vstup je 100 Kč + pro prvních 100 příchozích panák Jägermeisteru. Pokud bys chtěl na křest zdarma a ještě k tomu dostat SMGO4 DVD, tak pro vás máme soutěž, o který nalezneš více informací zde. Pokud stále váháš jestli dorazit, tak neváhej a doraž, protože Show Must Go On.

Facebook SMGO4 Event Here

Follow Show Must Go On Facebook x Instagram

SMGO4






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli