War Season in the UK grime scene Vol.1


Před několika dny sme tu měli Producer War. To ale není zdaleka jediné, co se na britské grimeové scéně momentálně odehrává. V několika posledních dnech si začli mcs rozesílat war dubs daleko intenzivněji, než jsme byli doposud zvyklí. Níže si můžete poslechnout všechny aktuální war dubs a v blízké době očekávat spoustu odpovědí, o kterých vás samozřejmě budeme informovat.

Jako první si poslechněte send od dvojice Maxsta a Stelf, který to tak trochu vyhajpoval. Je určený pro celou grime scénu. Uslyšíte v něm narážky třeba na Big H, nebo Diesle D Powera.

Další se ozval SasKilla, který svůj dub s názvem Breakin’ Bad posílá Jammerovi, Tre Missionovi, D Powerovi, Jaykaeovi, Tez Kiddovi a dalším.

Jaykae, Hitman, Depzman, D2 z Invasion Alert posílají dub Maxstovi, Kozziemu, DJ Cameovi a Saskillovi.

Ozval se také Diesle DPower. Servíruje Warm Up, v kterém dissí Kozzieho, Dot Rottena, Scrufizzera, Stelfa a odpovídá Saskillovi a Maxstovi.

Villain z Invasion Alert dissí Kozzieho, poté co se on opíral do něj a do celých IA.

Natty odpovídá Saskillovi, který ho dissil na jeho dubu Breakin Bad. Posílá R.I.P. SasKilla s produkcí od Spookyho!

A jako poslední dnešní send tu máme věc Too Many MCs ze stáje Bloodline od 9 Milli Majora!






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli