Ceny Good Company Circle Awards proběhnou již tento čtvrtek


Již tento čtvrtek 10. října se od 10 hodin v pražské Galerii Mánes uskuteční největší konference o sociálně udržitelném podnikání v ČR. Vyvrcholením akce bude slavnostní předání ocenění Good Company Circle Awards. Dostane ocenění například Nadace Terezy Maxové dětem a ING, Armáda spásy a Mondelez nebo Život 90 a Japan Tobacco International (JTI)? Přijďte podpořit ty, kteří odvedl pořádný kus práce, aby byl náš svět zase o trošku lepší!

GCC Awards navazují na mezinárodní cenu EU, kterou předá bývalá česká europoslankyně Radka Maxová. Vyznamená výjimečné projekty a lídry, kteří přinášejí inovace a pozitivní změny v oblasti byznysu, neziskového sektoru i veřejné sféry. Více informací přinese Good Company Circle, kde se v 1 den na 2 souběžných konferencích můžete setkat s více než 30 významnými řečníky.

V rámci pečlivě připraveného programu budou probíhat odborné diskuse, praktické workshopy, 1:1 schůzky, networking a doprovodný program. Konkrétně na hlavní scéně vystoupí zástupci Evropského parlamentu, Ministerstva financí i firem, které již úspěšně zavedly ESG principy. První panelová diskuse na hlavním pódiu objasní, jak přeměnit CSR na ESG, druhá se bude týkat filantropie a jejího vlivu a poté již budou následovat tandemy z praxe. Například Vendula Pizingerová z Nadačního fondu Kapka naděje se podělí o výsledek spolupráce s Danielem Vagaským ze společnostiShell Czech Republic a.s. 

Zajímavý je i doprovodný program plný praktických informací především pro neziskové organizace. Na dopoledne jsou připravené 2 panelové diskuse na téma investic do nevládních organizací a panel věnovaný ESG jako způsobu spolupráce mezi neziskovým sektorem a podniky. Následující praktické workshopy přinesou odpovědi na otázky: Jak úspěšně a efektivně získávat finanční prostředky? Jaké jsou možnosti čerpání prostředků a dotací z EU? A mnohé další.

Ať už jste investor, firma nebo nadace, všichni jste 10. října vítaní v Galerii Mánes. „Veškerý výtěžek z prodeje vstupenek bude rozdělen mezi neziskové organizace,“ říká Eva Prokešová, zakladatelka GCC a manažerka komunikace JTI a dodává: „Tímto způsobem se snažíme zajistit, aby naše konference měla nejen odborný, ale i společenský dopad. Chceme tím přispět k udržitelnému rozvoji naší společnosti.“ Vstupenku a podrobné informace získáte na adrese www.goodcompanycircle.com.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli