Rekonstrukce dokončena. V Roztokách otevřelo úspornější a ekologičtější Tesco


Tesco dnes slavnostně otevřelo po kompletní rekonstrukci svou prodejnu v Roztokách. Rekonstrukce se zaměřila nejen na vylepšení prodejní plochy, ale i na zefektivnění provozu s ohledem na úsporu energií a ekologičtější provoz. Zákazníci mohou během prvního týdne využít slevu 20 % na celý nákup s kartou Clubcard.

„Naším cílem bylo vytvořit moderní prodejnu, kde zákazníci mohou rychle a pohodlně nakoupit v příjemném prostředí, a zároveň je její provoz velmi šetrný k životnímu prostředí,“ uvedl Patrik Dojčinovič, provozní ředitel Tesco ČR. Výrazného snížení spotřeby energie se podařilo dosáhnout díky moderní technologii využité v chladícím systému, nově instalovaným dveřím na chladničkách nebo úspornějšímu osvětlení prodejny. „Největší změny jsme udělali v oddělení čerstvých potravin. Ovoce, zelenina spolu s pekárnou tvoří jeden přehledný celek, což zákazníkům výrazně usnadňuje orientaci. Novinkou, kterou v jiné prodejně zatím nemáme, je koutek s kávou u vstupu, na který navazuje oddělení s čerstvými potravinami. Zákazník si zde může zakoupit rovnou celou snídani nebo svačinu,“ řekl Patrik Dojčinovič. Již před vstupem do vlastní prodejny zaujme zákazníky nová šedá fasáda s LED podsvícenými logy. Kompletní renovací prošlo také zázemí pro zaměstnance, prostor pro výkup láhví, sklad nebo regály na prodejní ploše.

Slavnostního otevření prodejny Tesco v Roztokách se zúčastnili starosta města Roztoky Jaroslav Drda, jednatelka charitativní organizace Spolek Roztoky – město pro život Vlaďka Drdová, generální ředitelka společnosti Tesco ČR Katarína Navrátilová, provozní ředitel Tesco ČR Patrik Dojčinovič a vedoucí prodejny Tesco Roztoky Lenka Damborská.

Tesco se dlouhodobě zaměřuje na podporu komunit, ve kterých působí. Při příležitosti znovuotevření prodejny v Roztokách věnovalo proto místní organizaci Spolek Roztoky – město pro život šek na 50 000 Kč. Tuto organizaci letos Tesco podpořilo také dodávkou produktů na dětský příměstský tábor a plánuje s ní spolupracovat rovněž během Vánoc. Potravinové přebytky z této prodejny putují pravidelně do Potravinové banky Praha a Středočeský kraj, která je rozdává potřebným.

Speciální nabídky

Věrní zákazníci s programem Clubcard mohou při příležitosti otevření prodejny Tesco v Roztokách získat slevu 20 % na celý nákup během prvního týdne provozu (od 2. do 8. října). Během prvního měsíce budou v této prodejně k dispozici speciální akce, platné výhradně na tomto místě.

Foto: Tesco






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli