Český parasportovec Jan Tománek představil novinky a plány pro zbytek letošní sezony


Český vrcholový sportovec a paratriatlonista Jan Tománek oznámil nejnovější přírůstek mezi sponzory. Je jím globální kryptoměnová burza BITmarkets, která ho doprovodí hned v několika nadcházejících světových závodech.

Celoživotní sportovec Honza Tománek v současnosti patří k nejúspěšnějším multi-sportovním talentům vrcholového parasportu. Několikanásobný Mistr ČR v časovce i na silnici, vítěz evropských i českých handcyclingových závodů a první český handicapovaný sportovec, který dokončil Jizerskou padesátku a Vasův běh, nejdelší a nejnáročnější běžkařský závod na světě, má do konce sezóny spadeno na další prvenství, tentokrát v rámci závodů IRONMAN, jedněch z nejnáročnějších a nejprestižnějších triatlonových závodů na světě.

„Mám velkou radost, že se mi během letošní sezóny podařilo uzavřít spolupráci s BITmarkets. S touto kryptoměnovou burzou sdílíme podobné hodnoty, jako jsou disciplína, smysl pro detail, rychlost a tah na branku. Získal jsem nového silného partnera, díky jehož podpoře mohu absolvovat sportovní sezónu v plném rozsahu a pokusit se o naprosté sportovní unikum v podobě zisku obou titulů světového šampiona v IRONMAN World Championship Kona, Hawaii a IRONMAN 70.3 World Championship Taupo, New Zealand,“ uvedl Jan Tománek.

Pro BITmarkets přitom nejde o první spolupráci ze světa vrcholového sportu. „Ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, svět sportu a kryptoměn má mnoho společného. V obou případech jde o výkon na nejvyšší úrovni, kde i malé rozdíly rozhodují a kde je nezbytné mít pevnou strategii a schopnost rychle reagovat na měnící se podmínky. Jsem rád, že máme příležitost naše světy propojit a podpořit Honzu v další fázi jeho sportovní kariéry,“ okomentoval spolupráci Peter Sumer, generální ředitel BITmarkets.

První ze zmíněných závodů, IRONMAN World Championship, se uskuteční 26. října na Havaji, po němž bude 15. prosince následovat o polovinu kratší IRONMAN 70.3 World Championship na Novém Zélandu.






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli