Praha 2 přesunula kvůli počasí Koncert pro Dvojku do baziliky sv. Ludmily


I přes obavy z možného nepříznivého počasí se slavnostní “Koncert pro Dvojku” uskuteční dle plánu v neděli 15. září 2024 od 19 hodin. Akce nakonec proběhne v nádherných prostorách baziliky sv. Ludmily na náměstí Míru, což návštěvníkům zajistí pohodlí a klidný hudební zážitek bez ohledu na venkovní podmínky.

Na koncertě vystoupí přední hvězdy české hudební scény, mezi které patří Tereza Mátlová, Anna Julie Slováčková, Martin Chodúr, Daniel Hůlka a BigBand Felixe Slováčka. O atmosféru večera se postará také pěvecký sbor Vratislavka pod vedením sbormistryně Evy Kleinové, který vystoupí za doprovodu Richarda Mašaty.

Bazilika sv. Ludmily, se svou impozantní architekturou, přidá akci na důstojnosti a umocní neopakovatelný hudební zážitek.

Přijďte si užít krásný hudební zážitek v podání českých umělců v inspirativních prostorách baziliky sv. Ludmily.

Foto: MČ Praha 2






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli