Mekáč vylepšuje burgery. Malými krůčky k bohatějším chuťovým zážitkům

Skutečně neodolatelné burgery slibuje nyní díky vylepšeným recepturám a přípravným procesům společnost McDonald’s. V rámci globální iniciativy zavádí ve všech svých restauracích drobné změny, které však budou mít velký pozitivní dopad na lepší chuťový profil hovězích hamburgerů. Hlavní změny se týkají především způsobu grilování masa, přípravy cibule, výrazné obměny doznaly i tradiční žemle.

Hovězí burgery, které stále vévodí ročním prodejům společnosti, se letos dočkaly vylepšení. Změny možná nejsou patrné na první pohled, ale chuťově se jedná o nový zážitek. Společnost zavedla nové standardy při grilování masa, jedná se o změnu zejména v nastavení grilu, jehož výsledkem je na povrchu opečenější maso, které je ale uvnitř mnohem šťavnatější. Zákazníci také jistě ocení, že do oblíbeného Big Macu se nyní přidá o 50 % více omáčky. Změny doznaly také žemle, které jsou nyní díky změně jejich složení nadýchanější, vláčnější a na první pohled lesklejší. Také cibule doznává nyní změny. Díky prohřátí cibule přímo na grilu dochází ke zjemnění její chuti a zvýraznění vůně, která ještě více podtrhuje chuť masa i celkový chuťový profil burgeru. V neposlední řadě byly zavedeny také nové postupy v přípravě sýra. Díky kterým se nyní sýr lépe roztaví, zachová si více vůně i chuti a burger neochladí.

Novinky v rámci receptur i přípravných procesů jsou pro společnost velkým krokem, jedná se o jednu z nejzásadnějších změn v historii společnosti McDonald’s. „Ano, je to tak. Aktuálně zaváděné nové procesy jsou, hned po přechodu na nový typ restaurací, který začal v roce 2019, nejzásadnější změnou v třicetileté historii českého McDonald’s. Věříme, že zákazníci rozdíl poznají, ostatně naše průzkumy veřejného mínění to zatím potvrzují. Změny jsou jasně citelné, a to nejen co se samotné chuti burgerů, ale i všech ostatních smyslů, týče. Cílem těchto změn je dosažení dokonalé harmonie chuti. Doufáme, že pravidelní zákazníci novinky ocení a že ti sváteční se k nám budou díky mnohým vylepšením vracet častěji,“ říká Jitka Pajurková, ředitelka PR a komunikace McDonald’s ČR a SK.





architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě
Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli