V Praze vypukne Audio Zoo! Nový festival potěší milovníky elektro muziky


Otevřete klece a vypusťte Audio Zoo! Nový pražský festival nabídne v červnu spojení mnoha žánrů hudby elektronického spektra. Za víkendovým festivalem stojí organizační tím festivalu Let It Roll, který pro tuto příležitost spojí síly s klubem Roxy, Cube Events, Devastatorem nebo Smackem.

První ročník Audio Zoo nabídne vstup zdarma a představí čtyři venkovní a vnitřní stage s více než osmdesáti zahraničními i českými umělci. Festival se odehraje 26.- 27. června 2020 na Výstavišti v Holešovicích. Pro vstup zdarma se stačí  zaregistrovat na webu www.audiozoo.cz.

Divočina

Audio Zoo si klade za cíl spojení fanoušků mnoha žánrů elektronické hudby. Jednotlivé styly budou rozprostřeny na indoor i outdoor pódia. Hlavní stage bude po celé dva dny ve znamení headlinerů napříč žánrovým spektrem.

První žánrová stage poskytne na jednu noc zázemí vyznavačům rychlejších a tvrdších stylů v podobě Devastator programu zaměřeného na hardcore a hardstyles. Druhý den zde převezme štafetu v tempu drum and bassu Let It Roll. Do tónů techna zabalí třetí stage nejdříve projekt Cube, který pak v sobotu v podobném žánrovém zaměření na techno a house vystřídá Roxy. Ze čtvrté stage bude pak oba dny znít grime, rap a hip hop v pod záštitou Smacka.

Návštěvníky čeká pravá hudební divočina a volnost za hranicemi stereotypu, obojí pod širým nebem i v halových prostorách. Tohle Praha ještě nezažila!






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli