Elitní zabijáci Suicide Squad se představili ve zbrusu novém traileru


Tento rok se s filmy dle komiksových předloh přímo roztrhl pytel, což je více než dobrá zpráva pro každého fanouška komiksu. Rok 2016 přinese hned několik velkofilmů s touhle tématikou a většina z nich se přímo týká DC Universa. Mezi nejočekávanější snímky ze světa komiksů zaručeně patří Suicide Squad, k němuž dnes v noci vyšel zbrusu nový trailer.

Že se bude jednat o jeden z nejvýraznějších filmů tohoto roku, bylo jasné už od prvního traileru. A ještě aby tomu tak nebylo, když má celý film pod palcem skvělý David Ayer, který se postaral o skvělé obsazení do hlavních rolí. V nich se představí vždy perfektní Will Smith jakožto precizní zabiják Deadshot. Jeden z nejlepších herců této generace Jared Leto, jenž ztvárnil psychopatického Jokera a v neposlední řadě naprosto okouzlující Margot Robbie, která nám předvede šílenou Harley Quinn. A jak je patrné z traileru, bude přímo pastva pro oči sledovat herecké výkony v podání Jareda Leta a Margot Robbie.

Warner Bros. Pictures uvolnil dnes v noci nový trailer, který obsahuje spoustu nových záběrů. Mimo to se v něm krátce mihne jedna z nejoblíbenějších supermodelek současnosti Cara Delevingne. Skladba Bohemian Rhapsody od legendární skupiny Queen, pak dodává celému traileru na opravdu, ale opravdu skvělé atmosféře.

suicide squad






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli