Život šerifa a kriminálníka v jedné osobě, to je seriál Banshee


Tipů na seriál už tu bylo několik, ani jednou se zde ovšem neobjevila zmínka o Banshee. Tento seriál pojednává o zloději, který vyleze z vězení a hledá novou identitu. Stejně tak ale hledá i svou dřívější lásku.

Po příjezdu do města Banshee, se mu podaří získat identitu šerifa Hooda a žije tak dva životy. Přes den město chrání (opravdu svojí práci vykonává) a občas vyrazí obrat nějaké majetné spoluobčany. Dříve zkorumpované město plné špinavých peněz, nyní dostává nový náboj, což se moc nelíbí místním “velkým rybám”. Zároveň ho provází vzpomínky z doby před uvězněním, a kvůli jeho praktikám se mu život opět komplikuje.

Skvělý příběh je proložen akčními scénami a bojem několika skupin. Každý díl vám odkryje jednu část hádanky a věřte, že ihned budete chtít vidět další. Určitě si najdete i svou oblíbenou postavu, která vás zároveň provede dějem.

banshee






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli