Backstage Corner Vol. 13: Idea


Idea. Rapper a hlava labelu. Určitě ho znáte hlavně díky kapele IdeaFatte nebo značce TyNikdy. Se svým kolegou Fattem se aktuálně věnuje především jejich další desce, ale nejen jí. Co rád poslouchá, co momentálně nejradši nosí na sobě a na čem kromě IF desky pracuje? Dozvíte se v #BackstageCorner Volume 13.

* Oblíbená značka?

Vans, Wemoto, Rockwell.

* Co momentálně nosíš nejradši za kousky?

Vans Authentic, trika z UK Topman bez potisku, kraťasy Wemoto.

* Aktuální hity, který nejvíc posloucháš?

Vince Staples: Summertime ’06, Chance the Rapper: Acid Rap, Aston Matthews: Aston 3:16. Je toho víc, k něčemu se vracím, něco objevuju. 

* Na čem právě pracuješ?

Udělali jsme s Fattem po 4 letech desku IF: “Rap”. Vychází 20. srpna. Plus mám s Alžbětou Jungrovou PopUpStudio, takže se v podstatě věnuju labelu a PopUpStudiu. Práce nad hlavu.

TyNikdy.cz

idea-web

Foto: Kubo Krížo






architektura auta basket bike cestování design fashion filmy fitness fotografie graffiti hry hudba knihy komiksy kosmetika lifestyle mma MY BODY MY HEROES MY LIFE MY SOUL osobnosti ostatní sporty pozvánky reporty rozhovory seriály skate sneakers snow soutěže technologie tetování výstavy water zdravě


Jóga-Trip - cestování a pobyty s jógou Surf-Trip - surf, jóga a aktivní dovolená Sea You House - surf&jóga ubytování na Srí Lance Banger - magazín rapu, streetu a urban kultury Yezede s.r.o. - eventová agentura Neverdie - vše, co musíš vědět oard - Designová balanční deska LV Print - tiskárna s třicetiletou tradicí Drip it – Vychutnejte si skvělou kávu kdekoli